Smitveld Violist vouwwagen buiten

Door te kiezen voor een Smitveld vouwwagen, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid, ambachtelijk vakwerk en jarenlang kampeerplezier.

Een vouwwagen van Smitveld is anders dan alle bestaande vouwwagens, dat zie je direct aan de vorm van de tent. Waar andere vouwwagens bij het standaard bungalowtent ontwerp blijven, gaat Smitveld voor een totaal ander design.
Naast het unieke design is een Smitveld vouwwagen van zeer hoge kwaliteit. Maar liefst 97% van alle ooit geproduceerde Smitveld vouwwagens rijdt nog steeds rond!

Bij Smitveld gebruiken we dan ook alleen de beste materialen voor onze vouwwagens. Tentdoek van Ten Cate, een thermisch verzinkt chassis van ALKO, hoogwaardig staal en Fins Melaply multiplex. Lees hier meer over alle materialen die we gebruiken.

Ook het gebruiksgemak van een Smitveld is heel hoog. Geen uitgebreide opzet instructies maar een logische volgorde. Ook het invouwen van de vouwwagen gaat zeer makkelijk. De ruimte in de tent of onder de luifel biedt vele mogelijkheden en de keuken is naar uw eigen wensen samen te stellen.

Bij Smitveld vouwwagens helpen we u graag met uw vragen en gaan we samen in gesprek over wat uw wensen zijn voor een vouwwagen. Op basis van de wensen die u heeft aangegeven in ons gesprek maken we voor u een offerte.
We zien u dan ook graag bij ons in de showroom.

Violist

De Smitveld Violist is een opvallende vouwwagen. Eigenlijk zie je aan de buitenkant niet dat het een vouwwagen is. De verhoogde zijkanten, met ramen, geven een verrassend ruimtelijk effect. De extra grote voortent (400x 230cm) met comfortabel kuipgrondzeil geeft uw gezin alle ruimte die u wilt hebben. Met z’n zessen comfortabel aan tafel eten, of een spelletje doen is heel goed mogelijk.

Smitveld Violist vouwwagen buiten
Ruebist Vouwwagen

Ruebist

De Smitveld Ruebist vouwwagen is compact. Met 2 slaapplaatsen en een riante voortent de ideale basis voor een kampeervakantie. Het centraal geplaatste bed van 140 x 210 is goed bereikbaar. Daarnaast is er ruimte voor 2 optionele kindertenten. Net als bij de LodgistViolist en de Patist is de grote boogluifel een optie

Patist

De kleinste Smitveld vouwwagen heet Patist en is eigenlijk een kleine Ruebist.  Deze gezellige, compacte vouwwagen is geschikt voor 2 personen. Doordat de vouwwagen redelijk klein is zet deze nog makkelijker op. Net als bij de Ruebist en Violist tenttrailer staat het bed centraal in de vouwwagen. Het verschil tussen de Ruebist en de Patist is vooral te merken in de voortent, deze is wat smaller en korter. De voortent is 140 cm diep en 300 cm breed. Het maakt de Patist tot een knusse vouwwagen voor 2 personen.

Smitveld_Patist
Lodgist vouwwagen

Lodgist

De Lodgist is de grootste uitvoering van alle vouwwagens van Smitveld. De tenttrailer heeft twee vaste bedden waar 4 personen riant op kunnen slapen. De slaapplaatsen zijn 195cm en 220cm lang, dus genoeg ruimte! De voortent is zeer ruim qua afmetingen, namelijk 450cm bij 230cm. U kunt met gemak binnen zitten, ‘s avonds of als het weer slechter is. Wat een groot pluspunt is aan deze Lodgist vouwwagen zijn de mooie hoekramen. Ze geven een ruimtelijk gevoel en zijn speels, zo krijgt u een leuk “binnenkijkje”.

Accessoires voor bij uw vouwwagen

Met de vouwwagen is de basis voor een geweldige kampeervakantie gelegd. Maar elke basis kan beter, mooier en luxer. Smitveld heeft diverse accessoires en toevoegingen ontwikkeld die passen bij elke tenttrailer. De altijd handige en fijne boogluifel. Koken als een top kok op vakantie met de Cuisine of toch de bergen beklimmen met de fiets die net van de basisdrager komt. Maak jouw Smitveld compleet met de accessoires.

 • Smitveld Cuisine in vouwwagen
  Cuisine in de wagen
 • Smitveld Violist tenttrailer
  Violist in de nacht
 • Smitveld Ruebist
  Ruebist op klapweekend vouwwagenclub.info
 • Smitveld Lodgist
  Lodgist in de showroom
 • Smitveld Patist
  Patist op het gras
 • Smitveld violist
  Heerlijke ruimte met een boogluifel
 • Smitveld Ruebist tunnelluifel
  Ruebist met tunnelluifel
 • Smitveld Reubist zijkant
  Ruebist op bezoek bij Vouwwagenclub
 • Achterkant Smitveld vouwwagen
  luxedekzeil
 • Smitveld Violist vouwwagen buiten
  Violist met hoge zijkant
 • Cuisine Smitveld vouwwagen
  Heerlijk koken op vakantie
 • Cuisine Smitveld vouwwagen
  Stevige kampeerkeuken van Smitveld
 • Luifel met keuken
  Ruimte onder de luifel
 • Violist-Vouwwagen
  Violist met boogluifel en zijscherm
 • Interieur Smitveld Violist vouwwagen
  Heerlijke uitgeslapen wakker worden